Майли Сайръс присъства на наградите Грами снощи, като бляскавата звезда

...
Майли Сайръс присъства на наградите Грами снощи, като бляскавата звезда
Коментари Харесай

Феновете на Майли Сайръс са убедени, че звездата е „в опасност“, тъй като забелязват странен детайл от бодигарда на Грами

Майли Сайръс участва на премиите Грами нощес, като блестящата звезда вървеше по аления килим, преди да завоюва първата си премия гонг на церемонията.

Изглеждайки сензационно в транспарантна златиста рокля, преди да се преоблече в рокля в сребрист цвят, 31-годишната Майли завоюва първата премия Грами в кариерата си за най-хубаво поп соло осъществяване за нейния шлагер Flowers от 2023 година, който беше водещ сингъл от нейния осми студиен албум Endless Summer Vacation.

Но когато Майли мина по аления килим, почитателите бързо показаха странна детайлност за телохранителя на певицата, като мнозина имаха вяра, че певицата може да е била „ в заплаха “ на събитието, откакто видя нейния надзирател да държи чадър, който „ в действителност не беше чадър “, съгласно някои.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете до The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Тейлър Суифт подцени Травис Келс в речта на премиите Грами – само че прави завоалирано кимване на някогашния Джо Алуин
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР