Майли Сайръс показва йога уменията си и те наистина са

...
Майли Сайръс показва йога уменията си и те наистина са
Коментари Харесай

Тя показа впечатляващи умения

Майли Сайръс демонстрира йога уменията си и те в действителност са впечатляващи. 30-годишната Сайръс показа черно-бял видеоклип, на който прави йога на падъл ръб. Видеоклипът е съпроводен от песента ѝ " Island ", която пусна по-рано тази година, а певицата наподобява в топ форма, до момента в който прави разнообразни впечатляващи пози във водата.

" Толкова покрай парадайса, само че толкоз надалеч от всички ", написа Сайръс изпод, цитирайки текста на песента. Облечена в черен бански с подобаващи къси панталони и черна шапка, Сайръс прави извивки, като подвига едната си ръка във въздуха. " Благодарна съм за този остров и изобилната магия, която показа с нас ", прибавя звездата, преди да заема нова поза във водата и по-късно да направи лицева опора за трицепс.

Продължавайки със силовите извършения, Сайръс заема поза кобра, последвана от куче, гледащо нагоре и завъртаща се позиция. Не може да се отхвърли, че Майли се оправя отлично, изключително поради обстоятелството, че на някои хора им е мъчно даже да стоят изправени на падъл борда, още по-малко да вършат каквито и да извършения.

Наскоро стана ясно, че изпълнителката си е издействала ограничаваща заповед против преследвач, който се е появил в дома ѝ. 52-годишният Александър Кардалиян е изпращал писма на Сайръс още от 2018 година, в които или е желал пари от нея, или е правил полови мнения по неин адрес.

Нещата са станали по-сериозни, когато през лятото на предходната година Кардалиян се е появил на два пъти в дома на Майли Сайръс в Лос Анджелис. Пред съда тя твърди, че през декември същата година той е бил задържан и прекарал няколко месеца в пандиза, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР