Майли Сайръс дълго време спазваше веган диета, но сега всичко

...
Майли Сайръс дълго време спазваше веган диета, но сега всичко
Коментари Харесай

Майли Сайръс се отказа от веганството - slava.bg

Майли Сайръс дълго време спазваше веган диета, само че в този момент всичко се промени. В скорошно изявление изпълнителката разкри, че се е отказала от режима, тъй като е изпитала проблеми със здравето си. Добавя, че не е удовлетворена от решението си, само че е трябвало да се погрижи за себе си.

Наскоро Сайръс участваше в подкаста на Джо Роугън, където показа новината. „ Бях веган дълго време, само че трябваше да включа риба и мастни киселини в диетата си, тъй като мозъкът ми не функционираше добре “, споделя тя. Звездата добавя, че е изпитвала болежка в бедрата, което също свързва с веганството.

Майли е изцяло наясно, че с разкритието си ще провокира вълна от неодобрение, само че това по никакъв начин не ѝ пречи. „ Всичко е наред, привикнала съм хората да ме подлагат на критика “. Тя споделя, че е следвала извънредно прецизна веган диета от началото на 2013 до края на 2019 година. Първото ѝ ядене, което не е било веган, е било сготвено от някогашния ѝ брачен партньор Лиъм Хемсуърт.

„ Той ми подготви риба на скара. Плаках много дълго време. Плаках поради рибата, в действителност ме заболя като я хапвах “. Въпреки че по никакъв начин не обича да яде животни, Майли споделя, че това доста е подобрило здравето ѝ. В момента тя мисли по-добре и се усеща доста по-сита и нахранена. Изпълнителката е присъединила и глутен в режима си.

Въпреки че към този момент не е веган и от време на време може да си похапва месо, Сайръс е безапелационна, че към момента обича животните. „ Имам 22 животни във фермата си в Нашвил. Имам още 22 в къщата в Калабасас и върша всичко допустимо за тези същества “, споделя тя.

Сега звездата се дефинира като пескатериан – вегетарианец, който яде риба.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР