Майките на деца с увреждания поиската оставката на вицепремиера Валери

...
Майките на деца с увреждания поиската оставката на вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Индустриалният капитал заплашва майките с 20 хиляден контра протест

Майките на деца с увреждания поиската оставката на вицепремиера Валери Симеонов поради обидните му думите към тях и децата им. От Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) през днешния ден застанаха зад него и показаха безапелационната си поддръжката за оставането му на поста.
" Да, мой сътрудник през днешния ден направи изявление, че ще бъдат изкарани 20 хиляди души в случай че подаде оставка Валери Симеонов. Той направи връзка с покачването на цените в енергетиката, който проведоха работодателите ", съобщи Васил Велев, ръководител на Управителния съвет на Асоциация на индустриалния капитал в България в предаването " Лице в лице " по Бтв.

В една демократична страна органите за ръководство се избират на съответните избори. Една група хора не би трябвало да счита, че може да назначава и уволнява. Когато има предварителни избори страната не работи година, година и половина. Ако не работи националното заседание няма да бъдат признати законите, които желаят протестиращите, разяснява още Велев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР