Майки излизат на протест срещу джендър идеологията, научи Фокус.Национално движение

...
Майки излизат на протест срещу джендър идеологията, научи Фокус.Национално движение
Коментари Харесай

Майки излизат на протест срещу джендър идеологията, Системата ни убива влиза в политиката

Майки излизат на митинг против джендър идеологията, научи " Фокус ".

Национално придвижване за протекция на българските деца и фамилии, с поддръжката майките от " Системата ни убива " ще изразят поддръжката си за обичайните полезности на българското общество и семейство, се споделя в обява на обществения им профил във Фейсбук.

Протестът ще се организира на площад " Света неделя " в събота, 25-и февруари, от 15.30 часа.

" Ние изрично не одобряваме опита за принудително налагане на джендър идеологията като норма. Категорично заявяваме, че джендър идеологията няма място в българското обучение. Децата би трябвало да порастват патриоти, а не джендър екстремисти ", се споделя в обръщението на майките.

За " Фокус " коментар направи Вера Иванова от " Системата ни убива " -  съорганизатор на митингите: " Протестите се провеждат от родители, цивилен организации на родителите, ние ги поддържаме. Всеки има право на избор, само че нищо демократично няма да се постанова в образованието на децата какво да избират ". 

От думите й стана ясно, че майките от " Системата ни убива " са подготвени да поемат всевъзможни удари върху себе си по отношение на изразената позиция по този начин, както са ги поемали през последните 10 години.

Вера Иванова разяснява и информацията, че се включват в политическата конкуренция и ще се явят на изборите за нов парламент на 2-ри април:

" Ние изчерпахме всички благоприятни условия да прокараме обикновено законодателство, да подсигурим обикновените неща, обикновеното право на живот, персонално като майки, на децата ни един ден, когато нас ни няма. По време на 10-годишни митинги се срещнахме с  доста хора с най-различни дела в най-различни области, които се обединихме в по този начин наречената " Формална организация Заедно против Системата " по един нов метод. Ние ще бъдем нещо ново, с хора без политическо минало ".

На въпроса за какво са се отказали от Мая Манолова и " Изправи се, БГ ", с които бяха в съюз, а в този момент са избрали да се включат в изборите като част от " Български съюз за директна народна власт ", Вера Иванова отговори:

" Ние имахме доста дребен политически опит, когато се обявихме като гражданска квота към  " Изправи се, БГ ", само че заради това, че те се сплотяват с леви партии, с хора от предишното, ние считаме, че нашето място не е там ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР