Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен юбилей в компанията на новия

...
Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен юбилей в компанията на новия
Коментари Харесай

Майката на Сузанита показа новия си мъж

Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен празник в компанията на новия си обичан Румен!

Шенай Кузева, която се разведе с фолклегендата Орхан Мурад след 19 години брак и смени семейството си с моминската след формалната разлъка, има нов обичан до себе си. Името на новия фаворит на русокоската е Румен Керимов и любовта сред двамата наподобява повече от изпепеляваща.

" Чувствам се в същинския смисъл на думата обичана жена. Щастлива, мечтана, вярваща в мъжа до нея. За 19 години брак Орхан не направи и дребна част от всички прелестни изненади и дарове, с които ме зарадва Румен за по-малко от три месеца връзка ", показа Шени.

Една от тях била преди броени дни, когато Кузева чукна 50 година и събра най-близките си в елитно заведение.

" Бях пъклен прелестно сюрпризирана в 11:59 ч. на вратата ми от обичания, който трябваше да пътува сякаш по това време от Франция за Англия с колата си по всякакви задания, само че се озова на вратата ми ", описа Шенай.

Юбилеят се оказал тройно по-щастлив. От една страна, дъщерите й Сузанита и Александра подготвили празнична вечеря, декорация, торта и други изненади. А от друга били родителите й, на които благодари, че са я основали и отгледали с обич и грижи.

" Щастлива баба съм с внучето Краси, който направи 2 годинки преди няколко дни, и Матиас, който скоро навършва 5 месеца ", добави русокосата хубавица, която наподобява изцяло не запомнила за близо двете десетилетия, прекарани с изпълнителя на " Хиляди слънца " и " Ново гадже ".

Този път рефренът на Орхан " ново гадже ще си намеря, теб ще зарежа, ще въздишаш по мене дълги нощи и дни " се обръща като бумеранг против него. Сега Шенай е с ново гадже и не крие любовта и привързаността си към него.

Още повече че стресът от развода с Орхан Мурад докарва втори рак на към този момент някогашната му брачна половинка Шенай Кузева. Злокачественото образувание е в региона на дясната гърда на майката на Сузанита и през есента е изрязано след 8-часова интервенция в влиятелна турска клиника.

 

След тежката хирургическа намеса Шени прекарва 17 дни следоперативен интервал в болничното заведение.

Наред с изрязването на раковите кафези Шенай ляга на операционната маса и за цялостно видоизменение на лицето. Мацката си прави модерните " котешки очи ", удължава и изостря брадичката, опъва кожата и още куп естетични процедури, които да я разкрасят и вдъхнат нови и свежи сили за живот и самочувствие.

" Правиха ми липосукция на гърба и корема - извличат оттова лой и с нея запълниха дупките от махането както на предходния рак на лявата гърда, по този начин и на този на дясната в този момент. Така се случи по време на развода - ракът се яви и на дясната гърда с помощта на стресовете, които извозвам, и тъй като ме остави без стотинка. Опипах тумора, който бе като бучка. Постепенно стартира да пораства и да трансформира цвета на кожата. Изследването сподели, че стресът е отключил усложняването му и той е недоброкачествен - рак ", споделя Шенай, която след цялостната реорганизация на лицето към този момент е изцяло възобновена.

За непозната страна от брака на Шенай и Орхан разкри и дъщерята на Шени от предходния й брак Александра.

" Орхан Мурад редовно изневеряваше на майка ми. Още сестра ми Сузанита беше бебе, а той си викаше любовници у дома. Дори когато мама я оперираха от рак и лежеше с пъклен болежка в леглото, у нас още веднъж идваха дами. "

По-голямата сестра на Сузанита изригна мощно, откакто дълго време пази безмълвие в името никой да не страда. Драмите в фамилията на Орхан Мурад и някогашната му брачна половинка Шенай настъпиха, откакто стана ясно, че известният артист се развежда с майката на Сузанита.

Неотдавна изпълнителят на " Хиляди слънца " нападна гневно някогашното си семейство. Певецът изясни, че всички са го " употребявали за банкомат " и е " плащал единствено зависимостите им ".

Това напряко вбесява доведената дъщеря на музиканта, напомня " България Днес ".

" Исках да запазя безмълвие, но не се сдържах. Когато изневеряваш редовно на една жена, грабиш от самочувствието й. Орхан Мурад споделя, че няма зависимости. А непрекъснато да си имаш любовници какво е - физиологична потребност ли ", чуди Александра.

Доведената щерка на Орхан Мурад откровено се надява той да не постъпва с новото си бебе, както с нея и сестра й. Както е известно, хитовият музикант чака бебе от новата си жена Камелия.

" Гледай си фамилията, само че единствено апелирам те не казвай на новото си дете да се избавя, когато навърши 18 години, както направи с нас ", добави сестрата на Сузанита.

Днес всичко наподобява забравено, а Шенай показа, че към този момент е дала прошка всичко на Орхан и му пожелава най-хубавото в живота. Сега мястото на Мурад е заето от Румен и наподобява, че новата двойка е по-щастлива от всеки път.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР