Майката на президента Румен Радев е отказала да се премести

...
Майката на президента Румен Радев е отказала да се премести
Коментари Харесай

Майката на Румен Радев не ще да дели покрив с президентшата - slava.bg

Майката на президента Румен Радев е отказала да се реалокира в София при него и жена му Деси след загубата на брачна половинка й Георги.

Леля Станка, както я назовават в родното Славяново, имала диалог със сина си след кончината на татко му, който се спомина на 83 след тежко боледуване и едномесечен престой във ВМА. Майка и наследник разискали обстойно и нашироко по какъв начин овдовялата пенсионерка щяла да се грижи отсега нататък за живота си, като желанието на президента било да я прибере при себе си в София, а Станка също да се настани в президентската вила Калина в Бояна.

Възрастната жена обаче се възпротивила и поискала да остане в хасковското село, където е минала по-голямата част от живота й. Така щяла да може да се отбива постоянно до гроба на брачна половинка си и да го поддържа, а и й било жалост да изостави фамилната къща. Истината обаче била, че даже и да й е мъчно да се оправя сама с битовизмите и проблемите, вуйна Станка в никакъв случай нямало да отиде да живее при сина си, тъй като не изпитвала благосклонности към втората си снаха Десислава, шушукат в селото на президента.

Кракът на военачалник Деси не бил стъпвал в Славяново, настояват локалните, които са я виждали единствено на фотография. Родителите на Радев по този начин и не могли да одобряват развода на Радев с първата му жена Гинка, която ги дарила с две внучета - Дарина и Георги. Те били твърдо срещу развода му преди време и по този начин и не могли да обикнат втората му брачна половинка.

Ако се наложело майката на президента да се реалокира в София, тя сигурно ще отиде при сестра му Лозана, която също живее в столицата дружно със брачна половинка си Игор и щерка им София. При нея вуйна Станка щяла да се усеща по-комфортно и умерено, в сравнение с при снаха си Десислава, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР