Майката на пострадалото момче разкри, че 57-годишният мъж стъпил три

...
Майката на пострадалото момче разкри, че 57-годишният мъж стъпил три
Коментари Харесай

8-годишно дете в болница в Сливен след зверски побой, биячът искал да го изкорми?

Майката на потърпевшото момче разкри, че 57-годишният мъж стъпил три пъти върху корема му

Няма към този момент заплаха за живота за осемгодишното дете, което е било признато в регионалната болница в Сливен четвъртък, разкри шефът на лечебното заведение доктор Васислав Петров. Заради зверския побоя обаче то остава под наблюдаване към този момент пет дни, разясни кореспондентът на бТВ Дани Атанасова. 

Ирина Кънчева пък описа пред камерата както момчето й е пребито след опит да си купи вафли от магазин в село Градец. 

„ Детето ми вика продавачката, само че от магазина излиза пийнал човек и го подгонва. Няма причина. 500 метра го е гонил. Хванал е момчето е почнал да го рита. Три пъти му стъпвал върху корема. Взел и камък. Опитал се да го удари, само че брат ми се е намесил, въпреки че не е схванал в първи миг, че бият личния му племенник “, споделя майката на пребитият първокласник. 

Жената показа, че сред нейното и фамилията на бияча в никакъв случай не е имало омраза и не може да си изясни каква е повода за експанзията. 57-годишният мъж обаче споделил пред служителите на реда по време на задържането, че момчето се е пробвало да го удари с камък. 

„ Детето ми има болки, на системи и инжекции е. Много е уплашен, цяла вечер не дремя. Днеска е моето дете, а на следващия ден ще са другите “, споделя майката.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР