Майката на изчезналия 20-годишен студент Мартин Георгиев е получила мистериозен

...
Майката на изчезналия 20-годишен студент Мартин Георгиев е получила мистериозен
Коментари Харесай

Майката на изчезналия студент Мартин Георгиев получила мистериозен SMS посред нощ

Майката на изчезналия 20-годишен студент Мартин Георгиев е получила тайнствен SMS рано сутринта в събота от неговия мобилен телефон.

Малко след 01 часа в събота София Георгиева е получила текстово известие, в което от името на сина ѝ се твърди, че той е добре и ще се прибере самичък. Повече от 24 часа по-късно обаче околните на Мартин Георгиев не са говорили с него и не е ясно дали той е създателят на известието.

София Георгиева описа пред bTV, че в събота денем е получила информация от две девойки, че са видели сина ѝ във влака Видин-София. Тя и брачният партньор ѝ даже го очаквали на гарата в Пловдив малко след 21 часа нощес, само че момчето не се появило.

Тази нощ към 01 часа юноша изпратил съощение, че е видял Мартин в столичен мол по-рано вечерта. Майката и бащата на Мартин сега са в София и се пробват да получат достъп до камерите на Софийската централна гара, с цел да се уверят дали синът им е слизал от влака от Видин в събота вечерта. 

Студентът изчезна на 25 януари вечерта, откакто се качил във влака от Пловдив за Стара Загора. Той учи ветеринарна медицина в Стара Загора и същата вечер е тръгнал с трен от Пловдив за изпит. Следите му се губят от 25 януари. Тогава за последно е приказвал с майка си. Не е забелязан нито на изпита, нито в общежитието. Бил е облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и със синя раница. Ако имате информация, може да се обадите в най-близкото полицейско ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР