Майката на изчезналия 12-годишен Александър от Перник, когото хиляди доброволци

...
Майката на изчезналия 12-годишен Александър от Перник, когото хиляди доброволци
Коментари Харесай

Майката на Сашко си изтри Facebook профила. Върнала ли се е от Острова?

Майката на изчезналия 12-годишен Александър от Перник, който хиляди доброволци с изключение на жандармерия и полиция търсят към този момент четвърти ден къде ли не - Радостина Цветанова, реши да приключи профила си в обществената мрежа Фейсбук, в който в последните 3 денонощия на търсене не беше написала и ред за по-малкия си наследник и неговото изгубване в петък.

От въпросната страница на Цветанова ставаше ясно, че тя от няколко години живее в югозападния британски град Суиндън, дружно с нов мъж в живота си, написа Лупа.бг. До 2019 година тя постоянно е разгласила фотоси на дребния Сашко, в това число за първия му образователен ден, от морския бряг, както и други. Отсъстваха обаче общи снимки с татко му - Александър-старши. 



В последните часове стана ясно, че изчезналото дете има по-голям брат - Раян, на 23 години, очевидно от първия брак на Радостина. С него тя също се е хвалила в обществените мрежи. Последните й снимки, преди изненадващо да изтрие профила си, обаче бяха все нейни селфита и пейзажи от Острова. Няма данни тя да се е завърнала от Англия у нас поради изгубването на Сашко или най-малко сходна информация не е доказана от органите на реда досега. В мрежите обаче се шири версия, че точно тя може да е взела Сашко и да не е съобщила на татко му за дейностите си, т.е. да го укрива.

Майката на Сашко го обича, само че е доста сензитивна. Нервната й система е доста сензитивна и евентуално заради това не можа да издържи да гледа детето. Все отново те са сложни за гледане тези деца. Това съобщи пред " България он Ер " бабата на изчезналия 12-годишен Александър Цветанов от Перник.



Момчето, което е аутист и има и хиперактивност, изчезна безследно в петък към 16 часа, до момента в който бе с татко си - нотариуса от Брезник Александър Цветанов, в региона на профилакториума в миньорския град. Вече три денонощия се организира невиждана издирвателна акция, в която вземат участие и хиляди доброволци от Перник, Дупница, София и други градове. Въпреки напъните им досега от детето няма диря. То е търсено с термокамери, следови кучета, хеликоптер, а по-рано през днешния ден и водолазни екипи претърсиха водоеми в квартал " Калкас ". 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР