Майката на 23-годишния бургаски моряк Христо, който е в неизвестност

...
Майката на 23-годишния бургаски моряк Христо, който е в неизвестност
Коментари Харесай

Драмата на една майка от Бургас: Синът й изчезна във водите на Егейско море, още вярва, че е жив

Майката на 23-годишния бургаски моряк Христо, който е в неопределеност от 8-и април т.г., е уверена, че синът й е жив. Тя приканва всички да споделят фотосите му, с цел да стигне информацията до повече хора и младежът да бъде избавен, съобщи burgas24. Младежът се завръщал във Варна от курс до израелското пристанище Хайфа, когато по всяка възможност е паднал в Егейско море сред островите Родос и Тилос. Въпреки акцията по издирването на Христо, младият мъж по този начин и не бе открит.

“Здравейте, благи сънародници от всички краища на Гърция! Пише Ви една обезверена майка, която Ви изпраща мощен вик за помощ. Синът ми Христо изчезна на 08.04.17 година от товарен транспортен съд на БМФ -Варна. До момента не е намерено тяло, а майчиният ми инстинкт ми подсказва, че е жив и има потребност от помощ. До момента във всички издирвателни акции е търсено тяло, само че не и жив човек. Той е без персонални документи, пари и телефон, а може и да е изгубил памет от мощния потрес. За доста от Вас вероятно няма вяра, само че откровено Ви апелирам оглеждайте се. може да е на всички места. Може да е арестуван като човек без идентичност в някой затвор, може да е в бежански лагер, болница, подслон за бездомни или просто бедняк. Моля от сърце разпространете това обръщение за помощ из гръцките групи, тъй като от Българското министерство от дълго време са не запомнили за случая. За тях живота на български жител не значи нищо, само че Вие всички които сте отвън страната знаете чудесно това”, приканва обезверената майка.

“Качвам фотоси на Христо, той е на 23 години от Бургас.Има татуировки на ръката и на прасеца на единия крайник. Навярно множеството от Вас са родители и знаят, че няма по-голяма тъга от това да загубиш детето си! Благодаря на всички авансово и мощно се надявам да обединим старания! Бъдете Благословени! Предполага се че е паднал зад ръб във водите към о-в Родос и о-в Тилос”, се споделя още в апела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР