Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност,

...
Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неизвестност,
Коментари Харесай

Майката на Сашко от Англия: Все още не съм на себе си, радвам се, че е жив и здрав

Майката на 12-годишния Александър, който 8 дни беше в неопределеност, не счита, че детето е било отвлечено. Според Радостина Цветанова то се е изгубило и най-вероятно се е разминавало с доброволците, показа тя пред bTV.

" Радвам се, че Александър е жив и здрав. Чувството е неописуемо, към момента не съм на себе си - нито физически, нито душевен. През цялото време държах връзка с бащата на детето. Той беше първият, който ми се обади, с цел да ми каже, че Сашко е добре ", сподели Радостина Цветанова.

Скоро тя ще се върне в България, с цел да се види с детето си, с което не са срещали от към две години. Готова е да спомага на органите на реда, когато те преценяват.

" До момента съм имала единствено един диалог с проверяващ служител на реда от Перник и бях подготвена да спомагам, само че те ми споделиха, че няма по какъв начин разпитът да се организира публично по този метод. Казаха ми, когато се прибера, да се свържа с органите на реда ", описа майката на Александър.

" Предполагам, че в случай че беше похитен, нещата щяха да са свързани и с оповестената премия. Към момента това никой не го вълнува. Единственото ми пояснение е, че това е някакво знамение, тъй като Сашко е устойчив ", сподели още тя. Радостина Цветанова благодари на кмета на Перник, доброволците, институциите и на всички, които са издирвали Сашко.

Тя показа още, че към този момент е била обезверена за това, че детето ѝ ще бъде намерено, само че въпреки всичко не е била изгубила вяра и връзката с бащата на сина ѝ ѝ е помогнала.

Цветанова посочи, че двамата са разведени, а родителските права са присъдени на някогашния ѝ брачен партньор. Тя добави, че бащата на Сашко чака детето им да бъде преместено в обикновено поделение. " Доколкото знам, Александър го е разпознал и го е прегърнал ".

Николай Алексов - дядото на планове Александър показа пред Нова тв, че се усеща великолепно и към този момент е разговарял с бащата на детето. " Чувствам се великолепно, другояче бих починал. Казаха ми, че е открит в безпомощно положение. Сутринта приказвах и с татко му - детето е добре ", сподели той. " Не е изключено някой да го е задържал съзнателно. Тези девет дни са доста сложни за едно дете, в случай че не му е помагано ", добави мъжът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР