Майкъл Иванов от АИТ Рейсинг тийм с Хускварна, Кристиан Петков

...
Майкъл Иванов от АИТ Рейсинг тийм с Хускварна, Кристиан Петков
Коментари Харесай

Трима български пилоти се готвят в Италия

Майкъл Иванов от АИТ Рейсинг тийм с Хускварна, Кристиан Петков от Мотоклуб Бобошево 1956 с КТМ и Венцислав Тошев от Мото спорт Варна с Хускварна не престават подготовката си за новия сезон в Италия.

Тримата ще вземат участие във втория кръг от едни от най-силните предсезонни серии „ Internazionali D’Italia “ в Pietramurata, познато на българските почитатели като трасето Трентино. Майкъл ще кара в клас МХ 1, Кристиан - в МХ 2, а Венци при 125-кубиковите. Интересното е, че трасето тази година ще одобри кръг от Световния шампионат МХGP и нашите мотокросисти ще могат да го тестват в неделя.
 Дани Цанков, Майкъл Иванов и Григор Царев с победи на Балканското в Гърция Дани Цанков, Майкъл Иванов и Григор Царев с победи на Балканското в Гърция
„ Тренирахме няколко дни покрай Милано, изискванията са положителни. Направихме подготовка и тази заран и по-късно през днешния ден или на следващия ден ще се отправим към Трентино. Отстранихме проблемите от предходната седмица и се надявам да подобрим карането и резултатите си. Кристиан и Венци също организираха добра подготовка през седмицата, даже упражняваха веднъж повече от мен “, показа Майкъл Иванов за уеб страницата на БФМ.
 Майкъл Иванов с нови точки за EMXOpen Майкъл Иванов с нови точки за EMXOpen
Тренировките, квалификацията и надпреварата са в неделя, като с изключение на българите, в конкуренцията ще се включат част от водачите от международния хайлайф в клас МХ 1 като Ромен Февр, Максим Рено, Тим Гайзер и Джереми Сюър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР