Майкъл Империоли, кокого съвсем наскоро гледахме в Белият лотос, и

...
Майкъл Империоли, кокого съвсем наскоро гледахме в Белият лотос, и
Коментари Харесай

Да живееш в европейски лукс в Ню Йорк

Майкъл Империоли, кокого напълно неотдавна гледахме в " Белият лотос ", и брачната половинка му - интериорният дизайнер Виктория Империоли, са женени от 27 години, а най-малкото им дете към този момент е на 22. Затова напълно естествено вземат решение да заменят огромната къща, в която до неотдавна живеят в Санта Барбара, Калифорния, за двустаен апартамент в Ню Йорк.

" За мен този апартамент е бягство от света. Той съставлява предишното. Спокойно може да е апартамент от джаз ерата на Ню Йорк и в действителност е строен тъкмо тогава, преди към 100 години ", споделя Империоли пред Architectural Digest.

Тъй като е в постройка на някогашен хотел, кухнята е дребна. Но предостатъчна за Майкъл, който е фен кулинар, само че не е последовател на съвременни уреди и съоръжения за готвене.

Семейство Империоли счита, че носи доста от духа на остаряла Европа в дома си. Виктория даже идва дружно с Майкъл в Сицилия по време на фотосите на " Белият лотос ", с цел да почерпи ентусиазъм от старинната архитектура.

От там закупуват и бюст на света Катерина, окичена с гердани от червени мъниста. Централно място във всекидневната заема огромна картина на немски художник от 19 век. Масата за хранене и столовете пък са в френски в жанр ар деко, закупени от антиквариат.

Семейство Империоли са практикуващи будисти, което изяснява специфичната стая-храм, отдадена на религията им. " Много от сутрините медитираме дружно тук ", споделя Виктория. " Умът ти се успокоява единствено като влезеш в стаята ", добавя Майкъл.

Това ли ще е дестинацията на трети сезон на " Белият лотос "

Някои неща сочат натам

А това е нещо, което е изключително скъпо в мегаполис като Ню Йорк. Двойката обаче е щастлива да живее още веднъж тук, изключително когато не би трябвало да отглежда деца в хаоса на огромния град. " Чувстваме се свободни, гъвкави и спонтанни - доста е занимателно и за двама ни ", разяснява Майкъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР