Майкъл Фелпс е име, което няма нужда от представяне. Той

...
Майкъл Фелпс е име, което няма нужда от представяне. Той
Коментари Харесай

Колекцията от коли на Майкъл Фелпс: Колко коли притежава звездният олимпийски плувец?

Майкъл Фелпс е име, което няма потребност от показване. Той е един от най-известните спортисти в света, с 28 олимпийски медала на негово име, в това число удивителните 23 златни. Пенсионираният американски плувец е прочут освен с невероятните си умения в басейна, само че и с екстравагантния си метод на живот. Фелпс е същински авто запалянко и сбирката му от коли е удостоверение за любовта му към бързите коли.

Колекцията от коли на олимпиеца е същинска панорама, с някои от най-скъпите и високопроизводителни транспортни средства в света. От първокласни SUV до мускулести коли, Фелпс ги има всички. Като един от най-добре печелещите спортисти на всички времена, не е изненадващо, че той може да си разреши да харчи пари за обичаните си коли.

Докато доста хора познават Майкъл Фелпс поради изключителните му плувни умения, единствено малко на брой знаят за пристрастеността му към колите. Фелпс постоянно е бил гласен за любовта си към колите и е бил забелязван да кара едни от най-скъпите коли на пътя. Неговата сбирка от коли е освен знак на неговото благосъстояние, само че и отражение на неговия усет и персона.

Колко коли има Майкъл Фелпс?

Майкъл Фелпс е прочут с екстравагантния си метод на живот, обича колите и има впечатляваща сбирка от коли, която да покаже. Въпреки че точният брой коли, които има, е незнаен, може да се каже, че има много в гаража си. Той е видян да кара някои от най-скъпите коли на пътя, в това число Land Rover Range Rover, Mercedes-Benz GLS-Class и Ford Mustang GT Fastback.

Нетното положение на Фелпс се прави оценка на над 80 милиона $, а той прави зашеметяващите 8 милиона $ годишно. С подобен тип благосъстояние не е изненада, че той може да си разреши да се отдаде на любовта си към бързите коли. Независимо дали се движи със своите SUV или " мускулни " коли, сбирката от коли на Фелпс безспорно е впечатляваща и е ясно, че той изпитва същинска пристрастеност към колите.

Забележителни коли в сбирката на Майкъл Фелпс

Land Rover Range Rover

Цена: 110 000 $

Land Rover Range Rover е измежду листата на Майкъл Фелпс с най-зрелищните коли. Range Rover, най-големият автомобил, предлаган от Land Rover, е прочут както със своя изискан жанр, по този начин и с изключителна офроуд мощност. Прогнозната стойност на Range Rover на Фелпс е към 110 000 $ и е явно, че той не е пестил средства, когато става въпрос за характерностите.

Range Rover е оборудван с мощен 6-цилиндров мотор, който създава близо 300 конски сили, което го прави наслаждение да шофирате както на пътя, по този начин и отвън него. Автомобилът се предлага и със система за задвижване на четирите колела, която способства за неговата продуктивност, което го прави идеалният избор за търсачите на мощни чувства.

Кабината на Range Rover е просторна и богата на технологии, включваща първокласни материали и най-съвременни функционалности, които сигурно ще впечатлят. Като цяло Range Rover на Фелпс е доказателство за неговия безукорен усет към колите и любовта му към първокласните транспортни средства.

 width=

Mercedes-Benz GLS-класа

Цена: 90 000 $

Друг впечатляващ автомобил в сбирката на Майкъл Фелпс е Mercedes-Benz GLS-Class. Според 21 Motoring, GLS може да се похвали със замайващ външен дизайн и луксозна, първокласна кабина, която сигурно ще впечатли всеки, който се вози в него.

С приблизителна стойност от $90 000, GLS на Фелпс е отличен образец за първокласните коли от висок клас, които той избира. GLS е оборудван с 4,0-литров V8 мотор с двойно турбо, който създава 483 конски сили, което му придава мощността и продуктивността, които подхождат на първокласния му дизайн.

 width=

Ford Mustang GT Fastback

Цена: 60 000 $

И най-после, Майкъл Фелпс също има Ford Mustang GT Fastback, който безспорно е един от най-емблематичните " мускулни " коли, правени в миналото от Ford. Мустангът на Фелпс се прави оценка на към 60 000 $ и е оборудван с 5,0-литров мотор с компресор, който създава вълнуваща мощ. Със зашеметяващия си външен тип и впечатляващо показване, Мустангът на Фелпс сигурно ще притегли вниманието, където и да отиде.

 width=

Колекцията от коли на Майкъл Фелпс е удостоверение за любовта му към първокласните транспортни средства и безупречния му усет към колите. С приблизителна чиста стойност от над 80 милиона $ и годишен приход от 8 милиона $, Фелпс може да си разреши да се отдаде на някои от най-скъпите и изключителни коли в света.

От неговия Land Rover Range Rover до неговия Mercedes-Benz GLS-Class и Ford Mustang GT Fastback, колите на Фелпс са отражение на упоритата му работа и триумфа му като един от най-големите олимпийци на всички времена.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР