Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са звездната двойка, която няма

...
Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са звездната двойка, която няма
Коментари Харесай

Катрин и Майкъл празнуват любовта

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са звездната двойка, която няма по какъв начин да не даваме за образец. Двамата са дружно от множеството от две десетилетия, имат в действителност мощно и сплотено семейство, а на инат на огромната възрастова разлика, се забавляват същински един с различен.
 Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и по какъв начин означиха общия им рожден ден
Признанията на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Съдбата си знае работата

На 18 ноември 2000 година актьорите стават законни брачен партньор и брачна половинка на гала в Plaza Hotel. Едва пет месеца по-рано Дъглас се е развел с предходната си жена Диандра Лукър, само че няма никакво подозрение, че 31-годишната тогава Катрин е дамата на живота му.

И става известно да се ожени за нея е най-правилният избор в живота му. А за всички тези 21 години Дъглас и Зита-Джоунс минават през какви ли не житейски компликации, шестмесечна разлъка, само че и доста незабравими моменти, които постоянно споделят и с милионите си почитатели в обществените мрежи.

По случай годишнината от сватбата артистът съблюдава фамилната традиция и разгласява видео с определени фрагменти от годините , запечатали другите страсти на двойката - от първия им брачен танц, през многото звездни моменти на аления килим, обичаните ваканции и още по-любимите моменти на деликатност вкъщи.

Зита-Джоунс пък разгласява черно-бял кадър с думите: " Честита годишнина, Майкъл. За 21 години ти постоянно ми пазиш гърба. Повече от 21 години ние имаме нашата обич. Обичам те ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР