Майкъл Ърл Хил трявало да остави куче на роднини в

...
Майкъл Ърл Хил трявало да остави куче на роднини в
Коментари Харесай

Осъдиха мъж на 2 години затвор за насилие над куче в Канада

Майкъл Ърл Хил трявало да остави куче на родственици в подслон, само че вместо това вързал муцуната и краката му с изолирбанд и го захвърлил на една поляна. За благополучие кучето е избавено (благодарение на две други кучета) и към този момент е добре. Хил е наказан на две години отнемане от независимост във федерален затвор и има възбрана да гледа животни през идващите 25 години.

Джесика Хемс и Адам Есипу дали на Хил $60 да закара седемгодишния им териер в подслон за животни, тъй като новородената им дъщеричка е алергична към кучета. По незнайни аргументи той решил да го изтезава и да го обрече на мудна и мъчителна гибел.

За благополучие Джъстис е открит на поляна зад състезателен магазин в Уиндзор, Онтарио, когато Дийн Кресуел разхождал своите кучета.

Малкото беззащитно създание имало толкоз крепко завит изолирбанд към муцуната си, че едвам дишало. Вероятно са му оставали няколко часа живот, преди да се задуши в ужасяваща мъка.

След като Кресуел избавя Джъстис, той се обръща към Фейсбук, с цел да открие насилника на Джъстис. Само след няколко дни някогашният собственик на кучето предава Хил на обществото за отбрана на животните. Той е задържан и упрекнат за измъчването на Джъстис. Съдът отхвърля да го пусне под гаранция и го затваря в изолатора, с цел да го защищити от гнева на други пандизчии.

Кресуел стартира и петиция с искане Хил да бъде наказан на оптималната 25-годишна присъда. Успява да събере 65 000 подписа, които показва пред съда.

На 1 февруари Хил изненадващо взема решение да се признае за отговорен. Съдът в Онтарио го осъжда на 2 години затвор плюс три години пробация.

Що се отнася до Джъстис, той към този момент се оправя и има стотици искащи да го осиновят.

 

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР