Майка твърди, че ваканционният дракон от черна къна на нейния

...
Майка твърди, че ваканционният дракон от черна къна на нейния
Коментари Харесай

Момче, 13, остана с „плачещи“ химически изгаряния, след като получи дракон от черна къна на почивка

Майка твърди, че ваканционният змей от черна къна на нейния наследник аутист го е оставил с „ плачещи “ химически изгаряния – само че той скри агонизиращата рана от нея, защото той „ чуваше, че татуировките би трябвало да нараняват “.

Клоуи Ски разбра, че къната е „ изгорила “ ръката на 13-годишния й наследник шест дни след завръщането си вкъщи от пътешестване за £2400 до Кипър, което докара до „ призрачен сън “ за нейното семейство. 34-годишният разреши на тийнейджърката Тайлър Ски и сестра му Брук Ски, на 10, да си създадат татуировките с черна къна за 15 евро в последния им ден в магазин, откакто им беше предложено от локален гражданин.

Въпреки това шест дни по-късно майката на две деца открива, че синът й е развил алергична реакция към продукта, което води до 20 см дълга „ плачеща “ рана и обрив по „ цялото му тяло “. Въпреки болката, която изпитваше, бедният Тайлър - който има аутизъм - се беше примирил с това, вярвайки, че татуировките би трябвало да болят - и защото неговият предел на болежка е " наис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР