Майка с променящи живота наранявания след ужасяващо нападение от ротвайлер

...
Майка с променящи живота наранявания след ужасяващо нападение от ротвайлер
Коментари Харесай

Майка остана с променящи живота наранявания, след като нападение от ротвайлер взриви съдия за спасяване на куче

Майка с изменящи живота пострадвания след ужасяващо нахлуване от ротвайлер разкритикува решението на съдията да избави кучето от подчинение.

Фей Хагър беше ухапана и повлечена на пода от домашния любим на съседите си, наименуван Майки, който я остави със строшен лакът, рани на ръката - болката, която тя сподели, че е по-лоша от раждане.

60-годишната жена, която постоянно претърпява мемоари от тестването, в този момент се усеща разочарована от правосъдната система, откакто на кучето беше разрешено да се върне вкъщи. Тя се опасява, че животното може да нападне още веднъж.

Майката на две деца от Ашфорд, Кент, сподели: „ Какво да кажа, че няма да го направи още веднъж? Имаше усет на кръв. “ Спомняйки си за офанзивата, Фей добави: „ Спомням си автоматизирания потрес, когато се случи. В идната минута чух писъци и тогава осъзнах, че аз викам и бях долу на пода. Не можех да схвана какво се случва. Това е едно от тези неща, които виждате по новините, само че не очаквате да се случи в реалност. пор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР