Майка призна, че негодува на осиновената си дъщеря, защото не

...
Майка призна, че негодува на осиновената си дъщеря, защото не
Коментари Харесай

`Имам нужда от терапия, след като осинових дъщеря си - тя е толкова скучна и досадна`

Майка призна, че " недоволства " на осиновената си щерка, тъй като не прави нищо, с изключение на да се оплаква от " дребни проблеми " в живота. Майката, която си остава у дома, изясни по какъв начин е осиновила биологичната щерка на брачна половинка си след брака им предходната година – и споделя, че „ същинската й майка “ не е на фотографията.

Но откакто я приветства в живота си, 13-годишното момиче е трансформирало живота си в „ пъкъл “ със своето „ тъмно, навъсено и жестоко “ държание. В Reddit тя сподели: „ Толкова се срамя от това. Дъщеря ми е на 13. Осинових я предходната година. Тя е биологичното дете на брачна половинка ми, само че биологичната майка не е на фотографията, откогато щерка ми беше 18-месечна. Искрено обичам момичето и желая най-хубавото за нея, само че, по дяволите, не я одобрявам.

„ Аз съм майка, която си стои у дома и обричам своето живот за нея и брат й (биологичното ми дете). Водя я на всички нейни действия и приказвам с нея за нейните ползи и занимания, познавам приятелите й, нощувам и я повеждам на събития и се пробвам да имам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР