Майка подава сигнал за упражнено насилие над детето ѝ, което

...
Майка подава сигнал за упражнено насилие над детето ѝ, което
Коментари Харесай

Майка подаде сигнал за издърпано ухо

Майка подава сигнал за упражнено принуждение над детето ѝ, което посещава частна детска градина. Детето е с хематом на ухото. От детското заведение обаче са безапелационни, че държанието на детето е проблематично и отхвърлят да са предизвикали пострадване на малчугана.

Във вторник следобед Ц. С. взима синът си от частна ясла. По думите ѝ, детето било във очевидно уплашено положение. След като се прибрали у дома забелязала, че ухото на детето е посинено. Според нея, синът ѝ, който е на 1,8 година, е бил дърпан за ухото от чиновник на яслата.

След обзор от „ Пирогов ” обяснили, че детето е с хематом, а правосъден доктор удостоверява констатацията и издава здравно уверение, че ухото на детето е било мощно издърпано. Жената е подала сигнал до всички органи казусът да се проверява. По думите ѝ от детската градина отхвърлят да оповестят името на преподавателката, предизвикала контузия на детето ѝ.

От детското заведение обаче споделят, че детето е проблематично.

„ Детето е доста мъчно за гледане, с извънредно проблематично държание. То е нападателно към себе си и това рефлектира върху всички останали деца, тъй като то е непрестанно неспокойно дотогава степен, че непрекъснато има писъци, търчане във всички направления, боричкане във порти, стени, помитане на кошари, деца. Майката доста добре знае за държанието на детето си. /…/ Ние издаваме детето и часове по-късно получаваме обвиняване, че ухото е посинено при нас. На майката сме обяснявали неведнъж за проблемите на детето. Препоръчали сме да заведе детето на психолог, дали сме координати на детски психолог. Разговорите ни потеглиха към това, че детето няма по какъв начин да остане в детската градина, тъй като наранява себе си и останалите деца. Оттам стартира войната с детската градина ”, сподели шефът на детската градина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР