Майка подаде сигнал за насилие над дете в частна детска

...
Майка подаде сигнал за насилие над дете в частна детска
Коментари Харесай

Майка на дете в частна градина в София: Прибрах си детето уплашено и с хематом

Майка подаде сигнал за принуждение над дете в частна детска градина в София. По думите на Цветелина Стамболийска сина й, който е на 1,8 година е бил дърпан за ухото и посинен даже от чиновник на детското заведение, споделя Нова тв.

Във вторник взех детето си от яслата във очевидно уплашено положение. Цялото трепереше и плачеше. Учителката сподели, че през целия ден е бил разтревожен. У дома забелязах, че детето ми е с засегнато ухо. Заведох го в Пирогов, тъй като помислих, че може да има спукано тъпанче. Лекарите споделиха, че се касае за хематом ", споделя майката. На идващия ден тя води детето на правосъден доктор, който да удостовери пострадването. Неговото умозаключение е, че този хематом е в резултат на мощно издърпване на ухото на детето. 

Обадих се в детската градина, само че те ми затвориха телефона. Сигнализирала съм всички органи и няма да се спра до момента в който не схвана кой носи отговорност, съобщи майката.

Майката непрекъснато си трансформира версията. Първо беше споделила, че детето е било напълно обикновено, а в този момент споделя, че било уплашено като го е взела в оня ден, разясниха на собствен ред от управлението на градината.

Да стартираме оттова, че детето е доста мъчно за  гледане, има проблематично държание, нападателно е към себе си. То тича, истерично е, блъска се във порти, в кошари. Когато му сменяме памперса сме по двама, тъй като един държи детето, а различен сменя памперса, показаха от яслата.

Не мога да настоявам какво се е случило, тъй като не съм била там. На майката неведнъж сме обяснявали, че детето има проблем и е най-добре да посещава психолог. То даже не е добре да остане при нас, защото стресира останалите деца, разяснява шефката на градината.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР