Майка отказва да плати несправедлива“ глоба за паркиране от £300

...
Майка отказва да плати несправедлива“ глоба за паркиране от £300
Коментари Харесай

Майка отива на съд заради „несправедлива“ глоба за паркиране от £300 и съдията постановява, че компанията трябва да й плати

Майка отхвърля да заплати „ несправедлива “ санкция за паркиране от £300 в продължение на две години, до момента в който не бъде отведена в съда - където тя „ завоюва “ и на компанията беше подредено да й заплати.

47-годишната здравна сестра по психологично здраве Джейми Рок си намерения, че е купила билет, с цел да паркира покрай болница за медицински обзор – и получи удостоверение посредством текстово известие. Машината за паркиране беше развалена и тя по-късно откри, че телефонното й заплащане не е обработено изцяло - и получи санкция от £60 за паркиране.

Но макар многото писма от Civil Enforcement Limited, изискващи тя да заплати таксата забележете, тя се държеше твърдо - даже когато се увеличи до £300 заради неплащане. Беше й подредено да се яви в държавен съд, където съдията зачерта желае за няколко минути - и постанови компанията да заплати пътните разходи на Джейми от £26.

Близо три седмици по-късно Джейми към момента чака паркинга билетна компания да й заплати. Майката на две деца от Скелмърсдейл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР