Майка от Калифорния, диагностицирана с изключително висок риск за здравето,

...
Майка от Калифорния, диагностицирана с изключително висок риск за здравето,
Коментари Харесай

Мама каза, че има един на десет шанса да оцелее при раждането, приветства момиче-чудо

Майка от Калифорния, диагностицирана с извънредно висок риск за здравето, роди момиче-чудо, макар че й беше казано, че възможностите й да оцелее при раждането са тъничък.

Грейси Сигароа, която живее в Мърсед, беше диагностицирана с Placenta Percreta предходната година. Това е моментът, когато плацентата излиза от матката и в тази ситуация на Грейси тя се залепва за пикочния й мехур.

Неотдавна лекарите споделиха, че тя има единствено 13 % късмет да оцелее при раждането заради заболяването си. Във вторник вечерта тя стартира да кърви мощно и лекарите от Медицинския център в Станфорд трябваше да извършат интервенция бързо, с цел да се опитат да спасят живота й.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Семейство взриви полицията след края на 17-месечната възраст в интензивно поделение в „ нападението се обърка “

Майка мина през страшния интервал за удивление на лекарите. Тя сподели на ABC30: „ Честно казано съм просто шокирана, че съм жива. Загубих 7 литра кръв. Отне към девет часа. Буквално всяка парченце кръв в тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР