Майка, обвинена в убийството на тригодишния си син, твърди, че

...
Майка, обвинена в убийството на тригодишния си син, твърди, че
Коментари Харесай

Майка е обвинена в убийството на 3-годишния си син

Майка, упрекната в убийството на тригодишния си наследник, твърди, че е употребила бамбуков бастун, с цел да го бие, тъй като Библията ѝ казвала, че може да " санкционира детето си ", предава Sky News, цитирайки правосъдни документи.  

30-годишната Кристина Робинсън се обадила на службите за незабавна помощ в дома си в Бракен Корт, Дърам, през ноември 2022 година и декларирала, че детето ѝ е припаднало, до момента в който е яло кифла със сирене, оповестява Sky News, предава. 

Прокурорът Ричард Райт декларирал пред Кралския съд в Нюкасъл, че момчето е получило сериозна и съдбовна контузия на главата, откакто майка му го е раздрусала мощно. 

Обвинението показало, че краката на детето са били превързани, което е прикривало изгаряния, покриващи до 20% от тялото му, които са причинявали мъчителни болки в продължение на няколко седмици преди гибелта му, защото то е било принудително и съзнателно изгорено с вряла вода във ваната. 

На правосъдните заседатели били показани видеозаписи на парамедиците, които се опитвали да спасят момчето в къщата, където Робинсън декларирала, че детето се е наранило под душа, само че тя не е считала, че то се нуждае от болнично лекуване. 

Съседите са чували циврене през нощта, само че не са знаели източника на звука, декларират от прокуратурата. 

Детето на име Дюлания, чието сърце е спряло да бие, е билo откаранo в болница, само че не е моглo да бъде спасенo. 

Синините по тялото на детето демонстрират, че то е било ударено с цилиндричен предмет, а тестванията на бамбуковия бастун, открит в къщата, демонстрират следи от кръвта и кожата му, предава Sky News. 

Райт съобщи пред правосъдните заседатели: " Обвиняемата признава, че го е блъснала, само че твърди, че ѝ е било разрешено да го направи, тъй като Библията ѝ споделя, че би трябвало да санкционира детето си ", показва Райт.  

Аутопсията демонстрира, че той е бил жертва на поредност от набези и е получил няколко умишлени пострадвания, предава още медията. 

" Обвиняемата твърди, че да бие дете с бастун, тъй че то да се окървави, е съвместимо с това, че тя е последовател на учението на Библията ", показва прокурорът. 

Робинсън отхвърля да е умъртвила Дюлания и да е проявявала свирепост към детето.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР