Майка на ученичка от Мичиган, която загуби живота си при

...
Майка на ученичка от Мичиган, която загуби живота си при
Коментари Харесай

Майка на ученик, убит при стрелба в гимназията в Оксфорд, възхвалява присъдата на Дженифър Кръмбли, като казва, че „отговорността е задължителна“

Майка на ученичка от Мичиган, която загуби живота си при стрелбата в гимназията в Оксфорд през ноември 2021 година похвали присъдата на Дженифър Кръмбли като „ монументална история “.

Никол Босолей, майката на Мадисин Болдуин, сподели в изказване в сряда: „ Присъдата потвърждава, че отговорността е наложителна. “

“Този случай е изключително значим за мен като майка, тъй като тя не искаше да поеме правна отговорност за детето си, тя ми лиши правото да бъда до детето си до края от живота ми “, сподели тя.

Съдебните заседатели признаха Дженифър Кръмбли, майката на стрелеца Итън Кръмбли, за отговорна в единомислеща присъда по четири обвинявания за непредумишлено ликвидиране – по едно за всеки от убитите възпитаници – във вторник.

Епохалното решение бележи първия път, когато родител в Съединените щати е държан наказателно виновен за всеобща пукотевица, осъществена от тяхното дете.

Босолей сподели, че присъдата " слага нов приоритет пред съдебнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР