Майка на първокласничка сигнализира, че 7-годишната ѝ дъщеря е унижавана

...
Майка на първокласничка сигнализира, че 7-годишната ѝ дъщеря е унижавана
Коментари Харесай

Проверяват учителка заради бой между деца

Майка на първокласничка алармира, че 7-годишната ѝ щерка е унижавана и удряна от класния ѝ началник. Случаят е от 11-то учебно заведение " Христо Ботев " в Благоевград. Регионалното ръководство по образованието ревизира сигнала.

Благоевград

Стефани и нейна съученичка се скарали в часа по физкултура. Спорът им прераснал в сборичкване, след което децата са заведени при класния им началник Миглена Димитрова.
Надежда Йосифова: Другото момиче се оплаква на класната, че Стефи я е набила, макар че и двете са се били. Класната споделя на другото момиченце " Сега желая Стефи да стои спокойно, а ти да я удариш, но доста мощно " - пред целия клас се случва това нещо, след което е ударено моето момиченце и пада на земята.
По думите на Надежда експанзията против щерка ѝ траяла и идващия час.
Надежда Йосифова: Понеже някакво детенце е пристигнало при нея за молив и тя се обръща и споделя, че няма молив да ѝ услужи класната минава зад нея и я удря зад врата.
Пред директорката учителката Миглена Димитрова е признала, че е подходила прочувствено след следващия спор сред двете девойки. Категорично обаче отхвърля в миналото да е удряла Стефани, която пък първа била протегнала ръка на съученичката си.
Радка Ризова, шеф на 11-то учебно заведение " Христо Ботев " - Благоевград: В този ден в действителност има въпрос " Ти по какъв начин би се почувствала, в случай че на теб ти ударят пестник? " след което другото дете връща шамара.
По предпочитание на родителите Стефани е преместена в друга паралелка на същото учебно заведение.

Миглена Димитрова е възпитател с 22 години стаж в просветителната система, а това е първи сигнал против нея.
Методи Попов, Регионално ръководство по образованието - Благоевград: Наш специалист към този момент е на терен, с цел да реализира инспекция. Такива обстановки сред възпитаници, за жалост се случват, експанзията в обществото ни я има. Няма по какъв начин да се оправим сами с този проблем.
Учителката най-вероятно ще получи неодобрение и административно наказване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР