„Майка ми е забавна и с нея се работи много

...
„Майка ми е забавна и с нея се работи много
Коментари Харесай

Синът на Анджелина Джоли - Мадокс: Майка ми е чудо!

„ Майка ми е занимателна и с нея се работи доста елементарно. Тя е чудо”. Това показа най-големият наследник на холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит – Мадокс, в първото си публично изявление за списание „ People”.

16-годишното момче взело участие интензивно в изработката на най-новия филм, който актрисата продуцира - „ First They Killed My Father”. Лентата споделя за геноцида на алените кхмери в Камбоджа.
 b
„ Опитвах се да оказвам помощ с каквото мога “, споделя Мадокс, който е най-голямото от шестте деца на Джоли и Пит. Самият той е роден в Камбоджа и беше осиновен от звездните си родители през 2002 година
 b
„ Мадокс непрекъснато пътуваше до родината си и назад. Четеше, слушаше, учеше се и попиваше всичко, особено за камбоджанската просвета. Запозна се и с най-тъмните елементи от историята на страната. Насърчаваше ме да работя по този филм. Помагаше и със сценария”, споделя Анджелина Джоли пред „ People”.
 b
Момчето споделя, че се гордее с произхода си и признава, че от Камбоджа най-вече харесва хората.

„ Те са спокойни, а когато желаят да създадат нещо щуро, просто го правят”, разяснява Мадокс.
 b
По-малкият му брат - Пакс (13), също взел участие в изработката на „ First They Killed My Father” – като фотограф.

Освен киното, Мадокс има и куп други забавни занимания - взима уроци по хвърчене и учи непознати езици.

„ Той е доста кадърен и постоянно ме изненадва. Скоро, откакто стартира да лети, инструкторите му ми се обадиха и споделиха: „ Той към този момент може да пилотира сам”. Едва не изпуснах телефона! Сам реши да учи френски и съветски. Оказа се, че владее и немски на положително равнище. Дори нямах визия за това”, признава гордата майка на младежа.
 b
След като подаде документи за бракоразвод със брачна половинка си Брад Пит преди тъкмо година, актрисата се отдръпна от светлините на прожекторите. Сподели, че го е направила, с цел да се отдаде напълно на грижите за децата си.
 b
Мисля, че в този момент към този момент съм малко по-силна. Всеки има сложни моменти в живота си. Но като майка, аз трябваше да мисля най-вече за децата си. Те са във възраст, в която се образуват характерите им и по тази причина всичко останало оставих на заден план”, споделя още Джоли в изявлението за “People”.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР