Майка казва, че дъщеря й е била подбрана“ за това,

...
Майка казва, че дъщеря й е била подбрана“ за това,
Коментари Харесай

Тийнейджърка е изгонена от училище за носене на маратонки – но тя е имала много основателна причина

Майка споделя, че щерка й е била „ подбрана “ за това, че носи черни маратонки на учебно заведение, макар че е имала записка от персонален доктор, обясняваща здравно положение.

13-годишната Скайла Томлин носеше Nike Air Force Ones, откакто беше диагностицирана с трети стадий на врастване на нокътя. Въпреки това 44-годишната й майка Лора има вяра, че щерка й към момента е била извадена от клас, за нейно огромно терзание, оповестява The Sun. През последните два месеца тя не е посещавала учебно заведение, на и отвън него, само че в този момент въобще не е посещавала от две седмици.

Майка й Лора от Портсмут работи като държавен чиновник и споделя, че щерка й е била определена. Тя сподели: „ Чувствам се, че Скайла е определена - носенето на учебните обувки е отвратително мъчително за нея. Третираха я като непослушно дете - само че тя има здравно положение. Посещаемостта й в този момент е 86 % - тъй като се опасява даже да върви на учебно заведение. Тя продължи да ми звъни разплакана, казвайки, че са я изпратили още веднъж. Това продължи седми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР