Майка и дъщеря провеждат кампания за повишаване на осведомеността за

...
Майка и дъщеря провеждат кампания за повишаване на осведомеността за
Коментари Харесай

Майка, 73, „поставена погрешна диагноза 3 пъти от лекари“, преди да й бъде казано, че има „нелечим рак на кръвта“

Майка и щерка организират акция за повишение на осведомеността за нелечим рак – откакто лекарите не съумяха да открият заболяването по време на многократни визити.

Притпал Каур, на 73 години, отиде при персоналния доктор заради болежка в ребрата и компликации при надълбоко дишане. Но бяха нужни пет месеца проби и неверни диагнози, с цел да разберем какво не е наред. Тя и нейната щерка, Minreet Kaur, на 43 години, в този момент организират акция, с цел да подчертаят миелома и да трансформират предразсъдъците за него в тяхната общественост. Минрит сподели, че заболяването на майка й е почнала предходната година. „ Заведохме майка ми при лекарите, с цел да я прегледат, и мисля, че в началото някак не го одобриха на съществено “, сподели тя.

Тя напусна персоналния доктор без вярна диагноза и се зае с техните живее още веднъж с вярата, че Притпал ще се оправи. За страдание, Притпал не се възвърне и още веднъж изпитваше мощна болежка, тъй че Минриет този път я заведе в незабавна помощ. Minreet сподели: „ Отидохме в незабавното обособен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР