Майк Тайсън, който преди време бе осъден за изнасилване, отново

...
Майк Тайсън, който преди време бе осъден за изнасилване, отново
Коментари Харесай

Пак съдят Майк Тайсън за изнасилване

Майк Тайсън, който преди време бе наказан за обезчестяване, още веднъж ще мине по същия път. Срещу някогашният международен първенец по бокс в тежка категория е заведено дело предишния месец с иск от 5 млн. $. Случката е от началото на 90-те години.

В клетвена декларация, подадена от анонимна жена в Окръжния съд на Олбъни в Ню Йорк на 5 януари, тя декларира: " Срещнах Майк Тайсън при започване на 90-те години в танцов клуб на име Septembers. С другарка се мотаехме там и Тайсън ни сподели, че отива на някакво празненство и ни предложения да се присъединим към него. Уговорихме се приятелката да остави колата си и Тайсън ни качи в лимузината ", споделя въпросната дама. 

По думите ѝ тя се качила в автомобила на Тайсън, където боксьора почнал да я допира. " Казах му " не " няколко пъти и го помолих да спре, само че той продължи да ме атакува. След това ми смъкна панталоните и грубо ме изнасили ", гласи нейното изказване.

Според правосъдните документи дамата упорства за 5 милиона $ обезщетение, което включва " физически, психически и прочувствени пострадвания ".

Делото е заведено според Закона за претърпели сходен акт, който губернаторът на Ню Йорк Кати Хочъл подписа предходната година. Съгласно него се дава " едногодишен прозорец за ретроспекция " на " претърпелите полово принуждение, настъпило, когато са били на възраст над 18 години, с цел да съдят насилниците си, без значение по кое време е осъществено насилието “.

Бившият боксьор е имал взимане предоставяне със закона и различен път. Това включва присъда за обезчестяване през 1992 година, за която той излежа три години в пандиза. Железния прекара време  пандиза и през 1999 година за нахлуване на двама водачи и още веднъж - за малко, през 2007 година за владеене на кокаин и шофиране в нетрезво положение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР