Майк Тайсън, един от най-добрите боксьори в тежка категория, направи

...
Майк Тайсън, един от най-добрите боксьори в тежка категория, направи
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Наближава времето ми, много скоро

Майк Тайсън, един от най-хубавите боксьори в тежка категория, направи смразяващо разобличаване, че има вяра, че гибелта му ще настъпи скоро. В изявление с Шон Макфарланд в подкаста Hotboxin 56-годишният някогашен първенец е уверен, че не му остава доста време.

" Ние всички ще умрем един ден, несъмнено. Така че, когато се погледна в огледалото, виждам тези дребни петънца по лицето си, аз си споделям: " Уау! Наближава времето ми, доста скоро “,  сподели Тайсън.

В изявлението Тайсън приказва за парите и щастието, което хората търсят всекидневно в живота си. " Винаги споделям на хората: Те си мислят, че парите ще ги създадат щастливи, в никакъв случай преди не са имали доста пари. Когато имаш доста пари, не можеш да очакваш някой да те обича. Как ще те обичам? Как ще ти призная любовта си, когато имаш милиард $? ", сподели Тайсън.

Преди няколко месеца той изпусна нервите си в аероплан от Флорида за Сан Франциско и реагира бурно на ругатните на млад мъж, който не спря да го нервира. Бившият международен първенец в тежка категория стана от мястото си и се хвърли към младежа зад него, като му нанесе няколко удара.

Жертвата беше разпозната като Мелвин Таунсенд и откакто беше задържан дружно с Тайсън, той реши да не повдига обвинявания против 55-годишния някогашен боксьор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР