Майк МакКарти е новият треньор на Далас. „Каубоите” сътвориха поредния

...
Майк МакКарти е новият треньор на Далас. „Каубоите” сътвориха поредния
Коментари Харесай

МакКарти застава начело на Далас, Каролина харесаха колежанин

Майк МакКарти е новият треньор на Далас. „ Каубоите” сътвориха следващия си невиждан мишмаш, с което си подсигуряваха наличие в новините, макар че за тях сезонът от дълго време завърши. Собственикът Джери Джоунс назначи нов треньор, макар че досегашният Джейсън Гарет още има настоящ контракт. Така вместо да го уволнява петролният магнат ще го прати на улицата другия вторник, когато изтича срокът на договора.

МакКарти поема новото предизвикателство след година отмора. Той бе уволнен като треньор на Грийн Бей през декември 2018 година поради кавги с куотърбека Арън Роджърс. МакКарти завоюва Супербоул XLV с „ опаковчиците” през февруари 2011 година, като по подигравка на ориста триумфът му пристигна на стадиона, който към този момент е негов дом.

И отново по подигравка на ориста – първото му предопределение в Далас е Майк Нолън като координатор на отбраната. Двамата работиха един сезон в Сан Франциско в първото десетилетие на века. Тогава обаче Нолън бе треньор, а МакКарти – координатор на офанзивата преди да отиде в Грийн Бей.
Нов треньор имат и Каролина. „ Пантерите”, които уволниха Рон Ривера преди месец, харесахаМат Рул. Досегашният треньор на колежанския Бейлър има един сезон в НФЛ като помощник на офанзивната линия през 2012 година Рул бе отпред на Темпъл в интервала 2013 – 2016, като ги изведе два пъти до Шампионските серии на NCAA. Година по-късно в Бейлър той наследи стратегия, обект на следствие от ФБР поради непрестанни тъжби за обезчестяване на студентки от играчи на „ мечките”. Само за три сезона Рул ги изведе до край на конференция Биг 12 и единствено на тъчдаун от присъединяване в полуфиналите на националния шампионат. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР