Maybach знае как се правят луксозни автомобили. Направиха показно и

...
Maybach знае как се правят луксозни автомобили. Направиха показно и
Коментари Харесай

Злато. Порцеланов комплект за чай. Много лукс. Но в прекалени дози

Maybach знае по какъв начин се вършат първокласни коли. Направиха показно и посредством SUV (Mercedes-Maybach G 650 Landaulet), само че кръстоската сред седан и SUV наподобява не толкоз удачна формула. Сигурен съм, че в случай че създадат лимитирана серия за по няколко милиона парчето, тя ще бъде разпродадена надалеч преди да е подготвена първата численост. Но това не значи, че този висок покрив и огромен луфт е формула, която е типична за безкрайния разкош, който сме привикнали да виждаме от Maybach.

Иначе предницата на модела е доста атрактивна, като дизайнът на радиаторната решетка към този момент познаваме от фейслифта на Mercedes-Maybach S-Class и супер дългата версия Pullman. Тънките фарове стоят добре в тази композиция, въпреки конфигурацията да наподобява надалеч по-добре при Vision Mercedes-Maybach 6, показан преди съвсем две години.

Autocar написа (снимките изтекоха преди формалния дебют на модела), че концепцията ще разчита напълно на ток за задвижването си. Те ще зареждат четири електромотора с мощ 748 к.с. Те черпят ток от 80-киловатов пакет акумулатори, инсталиран под пода на модела. Очаква се, че пробегът е в границите на 500 км, само че съгласно цикъла NEDC, което ще рече доста по-малко в действителни условия.

За мен по-любопитно е в интериора. Кокпитът е извънредно напредничав, изчистен и високотехнологичен. Използвани са най-висококачествената дървесина и кожа, което е повече от разумно и предстоящо. В повече (най-меко казано) е златото, което е употребявано обилно, а най-щедрото му нанасяне е на гърба на седалките.

Отзад двамата пасажера могат да се радват на свежи цветя и цяла чаена гала, само че това разсипничество е доста даже и за китайските усети. Или пък не.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР