Maybach 6 Cabriolet има 720 конски сили, истинско 4х4 и

...
Maybach 6 Cabriolet има 720 конски сили, истинско 4х4 и
Коментари Харесай

"Мерцедес" представи върховния лукс

Maybach 6 Cabriolet има 720 конски сили, същинско 4х4 и може да отгатва настроението на пасажерите

" Колата, която ще дефинира висшия разкош в бъдеще " - по този начин от Mercedes-Benz показаха своя Mercedes-Maybach 6 Cabriolet. Ефектният концепт бе демонстриран на старта на Автомобилната седмица в Монтерей, Калифорния, оповестява „ Automedia ".

Кабрио версията има същото 5,7-метрово шаси като истинския Vision 6, същата внушителна хромирана решетка и полегата задна част. Към тях обаче е прибавен сгъваем покрив с втъкани влакна от розово злато. Задната част е проектирана по ентусиазъм от първокласните яхти, а джантите са особено направени 24-цолови с голям брой спици.

Вътре двуместното купе е облицовано в специфична ослепително бяла кожа напа, съшита в диамантера шарка и подсилена с копчета по същата технология, по която се вършат фамозните честърфийлдски дивани. Подът е от особено обработено дърво с алуминиеви стъпенки.

Таблото е минималистично, единствено с няколко прибора и три въздушни отвора. Всички функционалности на автомобила могат да се управляват с гласови команди - система, която от Mercedes са нарекли Concierge. И пред водача, и пред пасажера има обширни head-up екрани, които прожектират цялата нужна информация върху предното стъкло.

Германците са вградили също биометрични датчици, които могат да отгатнат в какво въодушевление са пасажерите и да настроят автомобила съгласно това.

Задвижвнето и тук е поверено на четири електромотора (по един във всяко колело, което прави Maybach 6 пълноценно 4х4) с обща мощ 740 конски силми. Времето за ускоряване от 0 до 100 км/ч не се оповестява, само че ще е под 4 секунди.

От Mercedes твърдят, че автомобилът ще има самостоятелен пробег от над 330 км с едно зареждане. Новаторската система за зареждане с прав ток значи, че единствено за пет минути на зарядна станция можете да добавите 130 км към пробега.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР