Мая Манолова заяви пред БНТ, че до дни ще бъде

...
Мая Манолова заяви пред БНТ, че до дни ще бъде
Коментари Харесай

Манолова пак на старта: До дни обявяваме нов социален проект, с Янев работим в една посока

Мая Манолова съобщи пред Българска национална телевизия, че до дни ще бъде разгласен нов обществен план. А на въпрос дали някогашният боен министър - Стефан Янев ще бъде лидер на новата платформа - отговори, че с него " работят добре в една посока ".

" Със Стефан Янев и с неговия екип сме в добра връзка. Ние го подкрепихме и в този момент, когато беше отхвърлен от поста боен министър. Подкрепяли сме го и като длъжностен министър председател, само че обществената опция, ще има други лица. Естествено ние ще си сътрудничим, ще работим дружно, тъй като гледаме в една посока ", сподели Манолова

Тя подлага на критика акцията с арестите на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, тъй като съгласно нея те ще имат противоположен на търсения резултат.

" Резултатите от трите ареста в четвъртък вечерта са на път да занулят три години борба против " модела Борисов " и да попарят очакванията, упованията, силата на десетки хиляди хора от площадите на България ", съобщи Манолова.

По думите ѝ резултатите от тези арести стартират на процедура реанимация на ГЕРБ, защото са им дали опция да минат в контранастъпление и действително да се върнат назад в политическата игра.

" От всичко това, което се разигра, се видя, че на Борисов юрист не му би трябвало при Гешев - основен прокурор ", означи Манолова.

С тези дейности ръководещите са изгубили и осведомителната война, като не са съобщили на обществото какви са обвиняванията, за какви закононарушения има подозрения, някакви обстоятелства и нови доказателства, като отчета на АДФИ, който демонстрира, че има вреда в бюджета за над 500 млн. лева

" Ако в идващите дни цялото това искане и за задържане, и за привличане като обвинен не бъде подплатено със съществени доказателства, това ще сложи под подозрение и дейностите в този момент на Министерство на вътрешните работи и на държавното управление, и въобще тяхната дарба дейно да се борят с корупцията ", съобщи Манолова.

Според Мая Манолова по тематиката " правосъдна промяна " това болшинство на практика не е направило нищо. Още не е минал през зала законът за спецсъдилищата, няма го закона за КПОНПИ, нищо не се прави и за промяна на членовете на инспектората на Висш съдебен съвет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР