Мая Манолова водела тиха война с първия си съпруг Милен

...
Мая Манолова водела тиха война с първия си съпруг Милен
Коментари Харесай

Мая Манолова във война с първия си мъж, цакат се със скъпи подаръци за внучето

Мая Манолова водела тиха война с първия си брачен партньор Милен Манолов. Поводът за пререканията бил раждането на техния внук, научи HotArena .

Бившите съпрузи влезнали в остра свада при кого от двамата да се откри и живее щерка им Ралица, мъжът й Мартин и дребният Максим. Непосредствено преди раждането Ралица била отседнала при майка си , която я убеждавала, че би трябвало да живее при нея в първокласния й дворец в Рударци, който се простира на 153 кв. м застроена повърхност.

Бившият брачен партньор на Мая обаче се разсърдил и споделил, че е редно младите да заживеят при него, тъй като считал, че е негов дълг да обезпечи жилище за младото семейство. След развода през 2011г. бащата по този начин и не показал интерес към друга жена и не поискал да свива второ фамилно гнездо. Ралица решила, че ще му е прелестно да съжителства с внучето и да не е уединен, а самата тя изпитвала носталгия към родния край след дългогодишно следване в чужбина. Сега се наложило Мая да пътува постоянно до родното си място, с цел да вижда внука си.

Вместо раждането на бебето да стопи ледовете сред нея и някогашния й мъж, двамата се надпреварват кой да даде по-скъпи блага на бебето , написа „ Ретро “. Дядото, който е настоящ митничар и е в системата повече от 25 години вдигнал високо летвата, купувайки детска количка за 6 бона. Мая отвърнала на удара, подарявайки на внука си неповторима икона от 17 век и отваряйки на негово име пестелив влог.

Хората от Кюстендил издават, че макар отхвърли на митничаря обществено да опозори някогашната си жена, той по този начин и не съумял да й елементарни измяната. В едно от дребното си изявленията Милен споделя, че пръв е научил за нейната случка с сътрудника й Ангел Найденов, след което подал молба за бракоразвод.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР