Мая Манолова влезе в надпреварата за софийското кметство с обявяването

...
Мая Манолова влезе в надпреварата за софийското кметство с обявяването
Коментари Харесай

Манолова ще разгражда модела на ГЕРБ тухла по тухла без да прави партия

Мая Манолова влезе в конкуренцията за софийското кметство с оповестяването на Инициативен комитет от 65 души за кандидатурата ѝ, формиран от известни персони от гражданските среди и артистичния свят плюс шепа някогашни политици без нито един социалист като се изключи брачна половинка ѝ Ангел Найденов. Начело на комитета е Никола Вапцаров, един от съперниците на градежа на небостъргача " Златен век " на компания " Артекс " в столичния квартал " Лозенец ". Той участваше и в екипа на някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева, само че напусна след скандал с нея. В комитета са олимпийският първенец по битка Армен Назарян, рапърът Кристиан Талев – Криско, фолк певицата Анелия, както и протестиращи медицински сестри и такива с фланелки " Системата ни убива ", които Манолова е подкрепяла. Има и няколко някогашни депутати от Национална движение „Симеон Втори".

Обявяването на защитавания до момента в загадка комитет стана в сряда сутринта, до момента в който Народното събрание гласоподава оставката https://www.mediapool.bg/radev-tesen-krag-betonira-bezkontrolnata-si-vlast-borisov-gluposti-news297581.html на Манолова като омбудсман.

Така тя даде началото на огромния политически опит допустима ли е победа в София на политик от левия набор с поддръжката на десни гласове против дългогодишния кмет Йорданка Фандъкова, издигната за четвърти мандат от ГЕРБ.

Фандъкова " не е кмет, а изпълнителен шеф "

" София е моделът за властта в страната. Всички знаем, че има официална власт в града, а нещата ги взема решение различен. София сега няма кмет! София от години има единствено изпълнителен шеф, чиято работа е да извършва решенията на един доста стабилен другарски кръг ", сподели Манолова по адрес на Фандъкова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР