Мая Манолова вече не вярва на социологията защото е пропаганда,

...
Мая Манолова вече не вярва на социологията защото е пропаганда,
Коментари Харесай

Манолова: Европейското развитие на Борисов е пълен провал, изгаври се с хората

Мая Манолова към този момент не има вяра на социологията тъй като е агитация, на който поръчва музиката , разяснява тя пред Българска национална телевизия.

ГЕРБ не могат да печелят без да манипулират избори, по тази причина употребяват хартиеното гласоподаване и подкопават машинното, има вяра тя. Една година вицепремиерът Дончев и ЦИК не вършат нищо с цел да има машини.

За наглостта за властта би трябвало да има отговорност , имаха 1 година и тези хора считат, че няма кой да ги накаже , за това, че се блокират честните избори.

Трябва да има проверка на всяка една институция и овластен политик и по какъв начин приятелския кръг към Борисов се облагодетелства.

Има излаз, Белгия има 30 000 машини, могат да се свържат с белгийците и да употребяват тази алтернатива с белгийски машини.
 Политолог: Машинното гласоподаване няма да направи изборите почтени и демократични
Политолог: Машинното гласоподаване няма да направи изборите почтени и демократични

От 2001 година не сме повторили еднакъв тип избори

Манолова изясни, че няма да се прави партия , а с организацията " Изправи се бг ", ще се партнира с цивилен организации, ДБГ, Волт, земеделци, Татяна Дончева и с отворен формат, и от ляво, и от дясно .

Каузата е разглобяване на едноличното ръководство и нарастване на приходите на хората , няма лява и дясна идеология, а грижа за българските жители.

Европейското развиване на България на Борисов е цялостен неуспех , добави тя. Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Христо Иванов, да кажат, ще се коалират ли с Борисов, не споделят твърдо " Не ".

Според нея митингът е сполучлив тъй като дефинира местоположението на премиера, него го е боязън да е в София .
 В Българска социалистическа партия дефинираха Борисов за цифров министър председател без физическа поява
В Българска социалистическа партия дефинираха Борисов за цифров министър председател без физическа поява

Вярват, че Караянчева крие по всякакъв начин премиера, а ГЕРБ ги е боязън

Доверието във властта се срина и " царят е гол ", Борисов е разголен от театралната си дегизировка , че е човек на народа .

Ние не сме уредници на митинга, ние сме на митинга, част от него, не сме партия.

Тази жена - Караянчева се е самозабравила и е изнагляла , както и другите, като няма да пуска жители в Народно събрание, ние не сме жители, това е национално заседание - на народа , разяснява Манолова.

Премиерът се изгаври с хората, вместо ниски сметки поради газта, хората заплатиха най-високите си сметки . В тези хора към този момент се губи човешкото , добави тя.

Няма по какъв начин тази власт да продължава да се крепи при тоталния отлив в ГЕРБ, десетки почтени хора в тази партия (да там има и честни) се срамят , разяснява Мая Манолова.
 Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а непоклатимост
Десислава Атанасова не усеща разпад на ГЕРБ, а непоклатимост

Признава, че ГЕРБ е правила значително неточности, само че значимото е, че в точния момент си взима поуки
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР