Мая Манолова от коалиция Левицата! отправи остра критика към Корнелия

...
Мая Манолова от коалиция Левицата! отправи остра критика към Корнелия
Коментари Харесай

Манолова: Нинова има всякакви оправдания за загубените 700 хиляди гласа

Мая Манолова от коалиция " Левицата! " насочи остра рецензия към Корнелия Нинова. Преди дни водачът на Българска социалистическа партия съобщи, че проектът за убийството на социалистическата партия този път се е провалил.

" Не за първи път се случва да ни се основава партия двойник в последните две години. Този път тази гъба двойник беше " Левицата ”. Планирано, проведено, подплатено с доста финанси, с поддръжката на служебния кабинет. На доста места регионални шефове, назначени от президента, работеха за " Левицата ”, посочи Нинова пред.

" Нинова има всевъзможни оправдания за изгубените 700 хиляди гласа. Тя говореше, че казусът е Коронавирус рецесията, вътрешната съпротива, хартиената бюлетина. Преди 5 години Българска социалистическа партия имаше 950 000 гласоподаватели, в този момент са 220 000. Не е значимо кого нарочва за собствен зложелател, значимо е че Българска социалистическа партия губи доверие. Това блаженство от тези 8% е смайващо. Говорим за самоубийство от страна на водача на една партия, която до преди няколко години беше първа и втора политическа мощ, а в този момент е пета. Какво счита да направи Нинова с тези проценти наесен по време на локалните избори? " Лявото ” няма да има кметове. Това фрустриране против " Левицата! " наскърбява не нас, а близо 60 000 леви гласоподаватели ", отвърна Манолова. 

Относно ниския избор на " Левицата! ” на настоящия избор, Манолова сподели следното:

" Очаквахме го. Създадохме това обединяване седмица преди предизборната акция. Нямаше по какъв начин за толкоз малко време да наберем известност, макар че сме разпознаваеми лица ”.

По думите й първите две спечелили партии са парализирани. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР