Мая Манолова, която регистрира нова партия, заяви пред Нова Нюз,

...
Мая Манолова, която регистрира нова партия, заяви пред Нова Нюз,
Коментари Харесай

Манолова: Подкрепяхме Продължаваме промяната, но това правителство се провали

Мая Манолова, която записва нова партия, съобщи пред " Нова Нюз ", че държавното управление се е провалило, а първите му 100 дни са минали под знака на цялостна беззащитност. Има голяма разлика сред оценката, която Петков си даде и тази от 3,50, което дадоха българските жители, сподели още тя.

" Подкрепяхме " Продължаваме смяна ", само че неуспехът на това държавно управление и голямото отчаяние измежду хората е, тъй като не се извършват поетите обещания. Социалната политика е неуспех, българските семейства не са подкрепени от страната. Обещанията за преустановяване на порочните практики не се случиха “, добави Манолова.

По думите ѝ в идващите държавни управления ще се появи потребността от комисия по проверки.

Манолова разяснява и избора на шеф на Българска народна банка. Според нея това, че обединението има две кандидатури не е добре. Тя акцентира, че нападките се случват от точно от техни представители, а разломите в обединението стават, поради кадрови или лобистки тематики. Според нея кандидатурата на Любомир Каримански е по-добра. Той е посочил качества на експерт, на човек, който умее да слуша и да води разговор.

На 2 май следва да бъде учредена новата партия " Изправи се България ", която ще бъде основана върху гражданската платформа " Изправи се БГ ", добави още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР