„Мая Манолова е с политически опит и морал. Тя е

...
„Мая Манолова е с политически опит и морал. Тя е
Коментари Харесай

Максим Генчев: Мая Манолова е с политически опит и морал

„ Мая Манолова е с политически опит и морал. Тя е един водач, който има своя опит “, сподели претендентът за народен представител на „ Изправи се! Мутри, вън! “ режисьорът Максим Генчев в предаването „ Тази заран “.

Той сподели, че вижда точно Манолова като министър-председател в идващия парламент.

„ Време е да вляза в политиката на дело “, добави Генчев.

„ А не съм политик, аз съм гражданско лице със своята позиция. Имам отрицателно отношение към политиката, тя ме вбесява “, сподели още Генчев.

По думите му най-важната му цел като народен представител ще бъде да трансформира Кърджали в новата кино дестинация у нас и да построи народен киноцентър там.

„ Кърджали е турски анклав. Това е турска политическа дестинация. Аз приказвах с Хасан Азис, той ми сподели „ Има пет квоти в Кърджали, три са на Движение за права и свободи, борим се за четвърта, една остава “, описа Генчев. Той добави, че се е срещнал с него инцидентно в града и пили чай дружно.

На въпрос дали партията „ Изправи се! Мутри, вън! “ би подала ръка на Движение за права и свободи, Генчев сподели, че не е беседва като политическо лице, а като създател.

Относно в каква настройка ще ръководи обединението на Мая Манолова и Отровното трио, Максим Генчев сподели, че „ с всеки почтен и естествен човек, който желае да развива България, а не да краде и да лъже “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР