Мая Манолова е горда баба, внукът Максим й е одрал

...
Мая Манолова е горда баба, внукът Максим й е одрал
Коментари Харесай

Мая Манолова показа внучето: Максим прилича много на баба си (СНИМКА)

Мая Манолова е горда баба, внукът Максим й е одрал кожата. Мая Манолова, която е доста ангажирана жена най-накрая откри време за внука си Максим. Омбудсманът на републиката заряза всевъзможни задължения и през уикенда се посвети напълно на хлапето на щерка си. Манолова посрещнала дребния Максим в селската си вила в Рударци. По-често тя гостувала на фамилията на щерка си в Кюстендил.

Където Ралица живее дружно с мъжа си и детето. Този път обаче й довели дребния гостенин. Като той щял да остане при баба си за целия уикенд с преспиване. На фотографията се вижда какъв брой доста Максим наподобява на известната си баба. Не инцидентно мъникът е кръстен на нея. През двата почивни дни Мая и момченцето прекарали компактно дружно. Баба не завела внучето си по моловете и детските площадки. А предпочела да останат в двора на селската й къща. Хем ще бъдат на чист въздух, хем бившето острие на левицата ще свърши някоя работа на открито. От ранна утрин Манолова и Максим се облекли в спортни екипи и почнали дружно да чистят окапалата шума.

След, което засели в градината най-различни пролетни мушката. Мая Манолова има имидж на огромна къщовница и градинарка. Блондинката възпитава в труд дребния си внук. Който въпреки да не е навършил още две годинки с огромен възторг се втурвал да оказва помощ на баба си, предават от retro.bg.


Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР