Мая Манолова: До дни обявяваме нов социален проект, със Стефан

...
Мая Манолова: До дни обявяваме нов социален проект, със Стефан
Коментари Харесай

ЧЕСТИТО НА БАЛЪЦИТЕ! МАЯ МАНОЛОВА ДО СТЕФАН ЯНЕВ В НОВИЯ ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАН ПРОЕКТ – ЧЕТВЪРТАТА ЧУРУК ДЪСКА НА РАДЕВ

„ Мая Манолова: До дни разгласяваме нов обществен план, със Стефан Янев работим в една посока

Мая Манолова съобщи в „Денят стартира с Георги Любенов“, че до дни ще бъде разгласен нов обществен план. А на въпрос дали някогашният боен министър – Стефан Янев ще бъде лидер на новата платформа – отговори, че с него работят добре в една посока.

„Със Стефан Янев и с неговия екип сме в добра връзка. Ние го подкрепихме и в този момент, когато беше отхвърлен от поста боен министър. Подкрепяли сме го и като длъжностен министър председател, само че обществената опция, ще има други лица. Естествено ние ще си сътрудничим, ще работим дружно, тъй като гледаме в една посока.“ – сподели Манолова “



Честито на балъците, които за следващ път радевите проксита ще създадат опит излъжат.

УЖ плана на Стефан Янев, който е другояче следващата чурук дъска „ нов “ план на Радев, с дежурната по обиколната, на всички места, където може да се набута на власт Мая Манолова и присъдружните и „ вън, вътре, ние идваме, отиваме си “ – няма подобен шок!

До този миг Радевия херо мустафов се насира три пъти – два пъти със служебните си държавни управления, третия път – с легитимираните персонално от него и набутани да ръководят измамници Кирчовци и Кокорчовци. Сега следва четвърти път – отново с … Мая Манолова, която реве в един глас с Янев „България е НАТО“.

Янев, върви се гръмни!

За ташак станахте.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР