Мая Манолова била гневна на ясновидец, до който се допитвала

...
Мая Манолова била гневна на ясновидец, до който се допитвала
Коментари Харесай

Мая Манолова бясна на ясновидец

Мая Манолова била гневна на ясновидец, до който се допитвала до скоро за идни триумфи и неуспехи в политическата й кариера.

Мъжът гледал най-вече на карти и кафе. От известно време я предупреждавал, че политиката към този момент не е мощната й страна и би трябвало да постави завършек на кариерата, само че тя не желала да се вслуша в думите му. След неуспеха на парламентарните избори през есента на 2021 година, Манолова близала рани няколко месеца, само че по концепция на другари решила да основе нова партия, кръстена „ Изправи се, България ”.

В нея кюстендилката поканила за водещи лица известната адвокатка Албина Анева, преподавателят в ЮЗУ Антон Манчев, Кирил Атанасов и други остарели политически муцуни най-вече от тогавашните редица на Национална движение „Симеон Втори" и партия „ Атака ”. Проектът към този момент бил основан и трескаво започвало построяването на негови структури на територията на страната. Манолова преливала от възторг и била сигурна, че при възможни предварителни избори наесен, още веднъж ще се намести в Народното събрание.

Когато се допитала до картите на ясновидеца, останала изумена от обстоятелството, че няма да седне на депутатски стол и тази година. Предсказанията съвсем я извадили от равновесие, тъй като очаквала позитивен отговор . Мая била уверена, че нейното житейско предопределение е в Народното събрание, мястото, където е навъртяла най-вече трудов стаж. Единствено в пленарна зала се чувствала добре. Поради тази причина не виждала смисъл да се занимава с нещо друго, с изключение на да депутатства, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР