Мая Косева е първата жена управител на Научноизследователския строителен институт

...
Мая Косева е първата жена управител на Научноизследователския строителен институт
Коментари Харесай

Круизът като приключение и избор за активна почивка

Мая Косева е първата жена шеф на Научноизследователския строителен институт през неговите 123 години.

 

Във всяко ново начинание тя се хвърля с цялата си обич, сила и пристрастеност. Същото важи и за пътешествията. Обиколила е съвсем целия свят, само че в последните години пожеланият й метод да  отдъхва е на круиз. Напълно разбирам Мая Косева доводите й.

 

Те харесват и на моята динамична натура, тъй като нощем плаваш, а всеки ден си на друго място. Тя постоянно повтаря думата разкош, само че той не е финансово неосъществим за семейство, в което и двамата работят.

 

Поинтересувах се с какво още може да се забавлява човек на голям транспортен съд с пет хиляди пасажери и 1500 души екипаж посред Средиземно море.

 

Мая Косева обича да чете, да пътува, да плува, само че най-много да се среща с забавни хора, а круизът е много уместно място за това. Тя е била на всички континенти, без Антарктида, само че последното й корабоплаване е било по крайбрежията на Италия. Тя се е влюбила в Таормина, в Чинкуе терре, само че в Портофино е осъзнала, че в предходен живот явно е живяла като графиня там.

 

На полуостров Юкатан към този момент можеш да се ожениш по античен обред на маите. Там възвръщат и антична игра с топка, предходник на днешния футбол.

 

Повече за приказните сватби четете тук

 

А за предтечата на футбола тук
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР