Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят

...
Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят
Коментари Харесай

Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK обядва в Конна база “Макс”

Световни звезди имат обичано място в България, кончета им вършат компания


Емблематичният хип-хоп реализатор Rob Money от C- BLOCK посети Конна база “Макс ” - гр. Нова Загора за обяд и остана извънредно впечатлен от посрещането и старанието на домакина Йонка Максимова.
Изпълнителят, който към този момент четвърт век продължава да ни радва с неостаряващите си шлагери бе посрещнат със особено приготвена за него домашна питка с надпис с името му, което докосна сърцето му. Любимите му тигрови скариди също бяха на масата, приготвени особено от персоналната треньорка на родния ни хайлайф по езда Йонка Максимова.  Традиционната българска баница и шопска салата красяха трапезата на изпълнителя, обичан на милиони хора по света, както и поредност от разядки, сирена и особено подбрани селекции мезета. Легендарният реализатор посети конната база в компанията на своя управител - Адриан Рачев - Румънеца, и дуетната си половинка Лейди Лав.

След като се наслаждения на вкусните гозби, той си направи фотоси с гостите, пристигнали да пояздят в конната база.  Много страсти господстваха по време на неговия престой в ранчото. Звездата от международен диаметър не пропусна да се порадва и на кончетата, въпреки че не се престраши да поязди. За сметка на това кобилата Грация получи за подарък шапката на C- BLOCK. Снимката подлуди от мнения персоналния му профил в Инстаграм. Припомняме, че преди няколко седмици друга международна звезда, посети ранчото - а точно NANA

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР