Мая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. бос на

...
Мая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. бос на
Коментари Харесай

Мая Илиева премести децата в Барселона! Вдовицата на Георги Илиев броила 4 милиона евро за тузарска къща в Каталуния

Мая Илиева, вдовица на убития през 2005 година необут на групировката ВИС-2 Георги Илиев, е собственичка на впечатляващо имение в Барселона, научи HotArena.

Преди няколко години вдовицата на Главния е броила 4 милиона евро за тузарски парцел в столицата на Каталуния и от този момент постоянно подхваща дълги пътувания до Испания, писа „ Уикенд “. 

Къщата на вдовицата на Георги Илиев в Барселона е ситуирана в един от най-баровските квартали – в региона Сантс Монтжуик, наоколо до олимпийското населено място, издигнато за лятната олимпиада в Барселона през 1992 година Запознати разкриват, че през есента на 2014 година Мая Илиева става собственичка на влиятелна къща в баровския квартал „ Монтжуик ”, която й е продадена от украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „ Алавес ”. 

Мая купи имението поради децата си, които учат в Барселона. Тя отскача съвсем всяка седмица до Испания, само че не се е открила за непрекъснато на Иберийския полуостров, защото бизнесът и приятелите й са в България ”, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев. 

Година преди босът на мафиотската формация ВИС-2 да бъде убит от снайперист, той и брачната половинка му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста , които в този момент са в тийнейджърска възраст. Малко след гибелта на Георги Илиев, овдовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си брачен партньор. Днес и трите деца учат в частно учебно заведение – интернат в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева приказват по-добре испански и британски, в сравнение с български език. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР