Мая Илиева празнува рожден ден с вдовицата на Фатик в

...
Мая Илиева празнува рожден ден с вдовицата на Фатик в
Коментари Харесай

Мая Илиева купонясва в Мароко с вдовицата на Фатик

Мая Илиева чества рожден ден с вдовицата на Фатик в Мароко. Повод за празненството стана рождения ден на огромната щерка на Фатик — Александра.

Тя навърши 26 години, а околните ѝ взеха решение да я изненадат с празненство в жанр Сексът и градът. Всъщност, даже хотелът, в който са отседнали е от фотосите на втората част от поредицата.

Мая и Адриана Тюркмен се забавляват царски в слънчево Мароко, до момента в който в България се натрупат преспи сняг. Двете мадами са в африканската страна по страховит мотив и несъмнено си прекарват сносно там.

Компания на дамите правеше и гаджето на Александра — Адам, както и още двама нейни другари. Останалите са Адриана и Мая, сестрата на Алекс — Ади и няколко други, измежду които и манекенката Кристина Милева.

Веселата група се настани в най-шикозния хотел в Маракеш — La Mamounia. Сградата наподобява повече на африкански замък и е същински дворец на удоволствията в цялостния смисъл на думата.

Дамите са там още от петък, като с идването незабавно се отдадоха на капризи, написа Хотарена. Комплексът разполага с първокласни стаи, жилища, както и дребни първокласни къщи, с аспект към 17 акра със 700-годишни маслинови дървета и 5000 рози.

Цените стартират от 750 $ на вечер за общоприета стая. А в хотела са отсядали митове като Уинстън Чърчил и Алфред Хичкок.

Големият ваучър се състоя в събота, в един от най-големите локални заведения за хранене.

Партито е било в марокански жанр, а компанията е пробвала разнообразни локални ястия и виновност, както и една от най-скъпите марки шампанско в света.

Купонът е бил с жива музика, като не е минало и без някои от обичайните кючеци. Някои танцьорки даже се качили на масата на Мая и Адриана, издават клипове.

„ Не мога да си показва по-хубав рожден ден! Благодаря ти, Господи!”, написа Александра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР