Мая Илиева окончателно ликвидира ВАИ Холдинг. Вдовицата на Георги Илиева

...
Мая Илиева окончателно ликвидира ВАИ Холдинг. Вдовицата на Георги Илиева
Коментари Харесай

Мая Илиева ликвидира ВАИ Холдинг, декларира 1 милион

Мая Илиева дефинитивно ликвидира ВАИ Холдинг. Вдовицата на Георги Илиева преобразува сдружението в три обособени компании, които са с предмет на активност издателство, маркетинг, право, просветителни, административни и консултантски услуги. Преобразуването е станало в края на предходната година. Тогава са учредени " ВаиДО 17 ", ВаиСМ " и " ВНЛ 17 " ЕООД.

Към учредителния контракт е посочено, че преобразуваното сдружение има капитали в размер на 1 млн. 276 хиляди лв., сочи информация в комерсиалния указател. И трите сдружения са с капитал по 50 хиляди лв.. Преди преобразуванието на ВАИ Холдинг вдовицата трансформира друга една компания, в която са тогавашните митове от ВИС Ангел Боянов, Чавдар Писарски и Николай Цветин.

Финансистът Орлин Маринов, за който също се твърди, че е доста непосредствен с вдовицата на Главния, в този момент се занимава и с туристическата част от бизнеса на Мая Илиева. Близки до Мая Илиева разкриват, че компактно до нея в бизнеса ѝ са и две дами - Мариана Джуканова и Росица Воденичарова.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР